Over ons

Ons verhaal begint met een familie, geleid door vader Mohamed en zijn zonen Ilias en Ayoub Abdales. We zijn niet alleen een bedrijf, maar een warme en gastvrije gemeenschap die gedreven wordt door de vreugde van het delen van uitmuntendheid.

Bij Mabroek is elke selectie, elk product en elk recept doordrenkt met de passie voor puurheid en lekker eten. We importeren met zorg geselecteerde olijven uit Marokko en Spanje, noten van over de hele wereld en bereiden onze marinades, tapenades en sauzen met de hand in onze eigen keuken. We experimenteren graag en proberen voortdurend nieuwe smaken te creëren om u te verrassen.

Onze winkel is niet alleen een plek om te winkelen, maar ook een plek om inspiratie op te doen en de liefde voor goed eten te delen. We streven ernaar om een gemeenschap te bouwen waar onze klanten, vrienden en familie zich thuis voelen.

Bij Mabroek gaat het niet alleen om het selecteren van de beste producten, maar ook om het koesteren van onze band met de mensen die we bedienen. We nodigen u uit om deel uit te maken van ons verhaal, om samen met ons de reis van smaak en kwaliteit voort te zetten.

Welkom bij Mabroek, waar passie voor smaak en kwaliteit samenkomen.